Informace ze školky :-)

Zdravím Vás bojovníci.

Mám tu pro Vás informace o našich lemplech ze školky. Jsou to flákači a povaleči :-D

A teď vážně...

Včera k nám přistoupil nový člen "Puro" který je na 64 úrovni. Pokud to půjde podle požadavků, tak by z něho do týdne mohla být nová posila pro K-Akt-Us. Ale musí být aktivní a připojovat se vždy do bitev a obran.

Další nový člen, který přistoupil dnes je "jan36novak", který je na 50 úrovni. Také mu nechybí moc a stane se další posilou K-Akt-Usu, úpkud bude dostatečně aktivní v bitvách.

Další takový předškoláček je Siena. Do přestupu jí chybí sice 3úrovně, ale její aktivita v bitvách je 50 / 50. Takže to jestli nezlepší, tak se tu ještě nějaký čas zdrží.

V hlavním cechu K-Akt-Us je účast v bitvách nutná 100%! A to je bitva 2x denně a k tomu ještě obrana 1 - 2x denně.

Bitvy se ve školce pořádají 1 denně úmyslně pokaždé v jinou hodinu, aby se někteří předškoláčci netvářili jako že jsou stále aktivní a přitom si jen vyčíhnou dobu ve které se vyhlašuje bitva.

Nejvíce aktivní předškoláčci, kteří se připojují do každé bitvy jsou: PetrosMichalos - srovnal se a konečně drží při cechu, Jerry123, Bulíček, Denisa Kraulitz.

Největší postupy v úrovních za 3 dny dali tito předškoláčci: PetrosMichalos 2 lvl (47) - ještě chvíli a je další adept na přestup, JEN9K 2 lvl (32), Bulíček 3 lvl (23), Denisa Kraulitz 4 lvl (20).

Dále bychom Vás rádi informovali, jak postoupila akademie v pozici a věhlasu.

10. 3. Byla pozice cechu 860 a věhlas 841. A to jsme začínali 1.3. na cca 18.400 pozici!

Dnes 14. 3. je pozice cechu 665 a věhlas 988.

Trošičku jsme se zlepšili, ale bylo by potřeba, aby se každý předškoláček zapojoval do bitev, abychom KAŽDOU bitvu vyhráli.

S pozdravem "8Leader8"

Naše

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Paradoxxx30
před 6 roky

Zdravim všekny Kaktusáky :-D

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha