Řád Přátelství - jak získat?

Protože se poměrně často opakují dotazy"Jak získat Řád Přátelství?" nebo "Jak to funguje?", je na čase tuto funkci trošku přiblížit:

Jak tedy získat tento Řád?

  1. Klikněte myší na tlačítko "Pozvat", které najdete na stránce Vaší postavy vpravo dole hned vedle tlačítka "Sběratelské Album" 
  2. Napište E-mailovou adresu kamaráda, připište pro něj nějaký vzkaz aby například věděl kdo ho chce pozvat a zmáčkněte tlačítko "OK". 
  3. Na E-mail tvého kamaráda se odešle pozvánka. 
  4. Kliknutím na registrační odkaz se kamarád zaregistruje. Sám si vybere Povolání, Rasu i Vzhlet své postavy. Také její Jméno, Heslo a svůj E-mail, který běžně používá. O této registraci kamaráda obdržíš zprávu E-mailem i ty.    
  5. Počká si kamarád na potvrzující E-mail. Zde upozorním: nemusí přijít okamžitě, může to v některých případech trvat až 48 hodin! 
  6. Za potvrzení svého E-mailu dostane kamarád dalších 10 Houbiček. (kromě 15-ti, teré již dostal za založení postavy)  a sám také může kamarády dále Pozvat 


V tomto okamžiku TY (jako ten kdo ho Pozval) dostaneš: 

- 1 bod navíc ke všem svým vlastnostem. Maximálně lze dostat takto 12 bodů za 12 pozvaných kamarádů. Pozvat kamarády samozřejmě můžete i dále, ale již nic nedostanete.

- také dostanete 1  a 1 . Toto ovšem POUZE u prvních 5-ti kamarádů.

- opět vám nyní přijde E-mail s informací o potvrzení registračního emailu kamarádem


Podmínky a omezení, kdy stejně nic nedostanete:

  1. Pokud je tento kamarád na stejném herním serveru již registrovaný
  2. Pokud již někdy dříve registovaný byl a postavu smazal
  3. Pokud kamarád provádí registraci ze stejného počítače nebo ze stejného internetového připojení (zjednodušeně ze stejné IP adresy)


Pozn.: Seznam Přátel ani nic podobného se tím netvoří. Žádnou další výhodu ve hře (například snadnější komunikace mezi kamarády) zde neexistuje.

Článek sepsán s velkým zpožděním na přání Jirka145

MajaWiky

Rad_pratelstvi

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

alan533
před 3 roky

napis mi na muj emal alan533@seznam.cz
spravu ve tvaru :tvoje meno tvoje heso jakychceslovl akolikzl.ataahubchces

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha