Shakes & Fidget : CHEATY

Vezmeme to trošku netradičně ;-)

 Po internetu, pouze za pomoci internetového prohlížeče, tedy BEZ instalace do počítače si můžeme zahrát povedenou prohlížečovou on-line hru z fantasy světa. Ano, mluvíme tu samozřejmě o hře Shakes & Fidget, která patří mezi ty nejhranější prohlížečové online hry, jež si lze zahrát v našem rodném jazyce či-li v češtině. I když je hra původně vytvořena podle komiksu, který měl parodovat skvělý žánr fantasy RPG jako je například World of Warcraft (WoW, Wowíčko, atd.), najdete u ní velmi podobné principy a vývoj své postavy, jako u těchto klasických RPG.

 Ve hře máte totiž jednu postavu, kterou se snažíte zlepšovat a dostat ji na co nejvyšší úroveň - samozřejmě s co nejlepšími vlastnostmi. Nesmíte tedy POUZE rychle postupovat v Levelech, naopak je velmi důležité důkladně si svoji postavu tvořit a vylepšovat. To se samozřejmě neobejde bez získávání peněz, věhlasu nebo například epických předmětů.

 Browserovka Shakes a Fidget nabízí při hraní na výběr ze 2 druhů "měn". Jako u většiny her tohoto typu je jedna měna klasická - dá se ve hře získat relativně snadno a vždy zadarmo. Druhou měnu ovšem získáte jen velmi těžko, velmi zřídka nebo si ji můžete koupit za reálné nebo-li skutečné peníze.

  • První měnou jsou Zlaťáky, neboli "goldy". Goldy si můžete vydělat několika způsoby a to například na Hlídce, plněním úkolů v Hospodě. Je zde i možnost získání vyhraným soubojem nad jiným hráčem.
  • Druhou měnou jsou Houbičky, ty se získávají daleko obtížněji, jejich získání je omezeno, případně podmíněno nákupem za vlastní reálné peníze a proto se hráči snaží najít způsoby, jak získávání obejít.

 K tomu mají sloužit tzv. Cheaty. Cheaty jsou speciální kódy, které při správném vepsání do hry mají přinést ihned určený počet Zlaťáků, případně samozřejmě daleko žádanějších Houbiček. Důležité je si uvědomit, že aby cheaty fungovali, je potřeba aby tvůrce hry tuto možnost do hry zaznamenal. Nikdy neexistuje a existovat nebude cokoli, co si někdo vymyslí a najednou je z toho zaručený cheat.

 

 

Neplést si prosím se systémovými příkazy pro administrátory hry. Těmi nic nezískáte, pouze vám usnadní jinak hůře dostupnou funkci hry, případně úmyslně úplně skrytou. To vůbec není cheat. O nich píšeme v jiném článku >>> ZDE <<<.

 


 Buďte si naprosto jisti následující větou: "Tato možnost v této hře Shakes & Fidget není". To znamená že pomocí cheatů ve hře nelze podvádět ani Houbičky získat . Zcela určitě na internetu narazíte na zaručeně 100% informace, podle kterých lze Houbičky získat i jinak než zakoupením nebo získáním při hraní, toto je nejspíše podvod. Většinou jde o podvod s jediným cílem a to - získat vaši postavu nebo ji poškodit. 

 Je možné, že vám budou různé cheaty nabízet jiní hráči, například na fóru nebo někde v diskuzi. Většinou po vás ovšem budou chtít vaše Přihlašovací jméno a Heslo. Díky nim by ovšem získali kontrolu nad vaší postavou a rozhodně by vám žádné Zlaťáky ani Houbičky neobstarali. Máte rádi svoji postavu, u které jste se tolik snažili aby byla fakt dobrá? 


Proto prosím berte vážně následující radu:

Nikdy po vás kdokoliv ze skutečných administrátorů Shakes & Fidget vaše Heslo chtít nebude. Opravdu ho nepotřebuje.

MajaWiky

Houbicky_a_Zlato_Zadarmo

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

jena
před 4 roky

potrebuji prosim ale fakt prosim 100 hub a nejakich pres 5000 zlatých dukatů prosi strasne moc a abi to plis bylo do uteri moc vam dekuji :-)

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha