Houbičkový víkend !!! POZOR !!!

Tento víkend (Sobota a Neděle: 26.1. - 27.-1.) bude vyhlášen Houbičkový víkend. U Houbičkáře bude k mání jakékoliv množství Houbiček za cenu obvyklou ... ovšem dostanete k nim hned

20% houbiček navíc zdarma :-)

Takže třeba za 100,- kreditu z telefonu jenom posláním SMS obdržíte rovných50 Houbiček ... a to už vám chvilku vystačí !

Rozhodně se vyplatí alespoň občas Houbičky pořídit !!!

  • Můžete si za ně třeba koupit 30% zvíře 4x za sebou rovnou na 2 měsíce dopředu a nestane se vám, že by najednou skončilo :-)
  • A zbylých 46 Houbiček můžete, když budete mít víc času a už bude Hospoda odehraná celá, propít v Hospodě a odehrát si ještě víc :-)
  • Jenom je nedoporučuji utrácet je za blbosti v Obchodech a už vůbec ne za obnovu Obchodů. Tak to alespoň dělám já :-)

Malý TIP:

Kromě účtu nebo platební karty můžete Houbičky nakupovat také jednoduše například za SMS, za volání nebo za PaySafeCard, kterou koupíte skoro v každém TipSportu nebo v Sazce již za 100,-  ;-) Poslední variantu doporučuji !!!

 

Následovat bude Epic Weeks ... tedy víkend s 50x výšeným výskytem Epických předmětů jak u Zbrojíře, tak i v Čaroobchodě.

Zde se opravdu levnější Houbičky budou hodit !!!

MajaWiky

mushrooms

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Rake
před 4 roky

Nevím jak vy, ale já já mám houbiček našetřenejch asi 25 a to je ještě málo. Kolem Vánoc jsem měla tak 50 a vše jen z hospody.
Takže si dovolím nesouhlasit s tím, že se vyplatí je kupovat, když člověk vlastně nemusí :)

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha