Sdílení účtů a IP

Každý hráč má právo hrát pouze za jeden účet na server. Hraní na více než jednom účet může vést k trvalému banu všech zúčastněných účtů. Účet nesmí být sdíleny s ostatními hráči. Sdílení účtů - různí hráči používají jeden účet střídavě - zakázáno.

Sdílení IP je povolená. Pravidlem je: jeden účet na uživatele. Pokud vy,váš bratr a mamka používáte stejný počítač (a máte stejné IP), můžete všechni hrát hru tak dlouho, jak dlouho budete mít každý pouze 1 účet. Nicméně, účty se sdílenou IP, nesmí na sebe útočit, útočit na jiné účty společně(více než dva útoky s každým hráčem do 30 minut)nebo být společně v cechu. Porušení může vést k banu nebo smazání účtu.
Pokud chcete být s přítelem, bratrem, sestrou atd. v cechu, musíte mě kontaktovat buď tady na foru, nebo na support@sfgame.cz . Vaše účty budou prověřeny a s největší pravděpodobností vám vyhovím.

Account-sitting (Starat se o něčí účet(dělat mu chůvu)) je možné pouze, pokud se pohybuje doba hlídání od 24 hodin do 21 dní.V průběhu této doby, je pouze Account-sitteru (chůvaě) dovoleno přihlásit se do hlídaného účtu. Hlídání končí, jakmile se pravý majitel účtu přihlásí na účet. Vícenásobná komunikace mezi majitelem účtu a chůvou je považována za sdílení účtu a oba budou potrestáni.

V průběhu hlídání, bitvy mezi chůvou a postavou majitele účtu jsou zakázány, stejně jako kooperativní útoky na ostatních. Každé porušení se považuje za sdílení účtu.Majitel hlídaného účtu na sebe bere riziko Provozovatel neodpovídá za změny, ztrátu nebo smazání účtu.

PŘEHLED

Sdílení účtů: není dovoleno
IP-sdílení: za určitých okolností povoleno
Hlídání účtů: za určitých okolností povoleno

Rubriky: