Sběratelské Album - doplnění informací

Pro připomenutí ... poměrně dost hráčů na tuto část hry zapomíná :

Sběratelské Album Puntičkářstvá

Přinášíme malé info, které se podařilo "ukrást" slOn-ovi z anglického fóra.

Jedná se vlastně o takové Album samolepek které si budete moci zakoupit v čaroobchodě pouze za 25 Zl a to úplně každý od 10 úrovně. Jak ho potom aktivovat nebo se do něj podívat?: Přetáhnete album na sebe (jako lektvar) a dole pod řádama (zlatý řád atd...) tam máte "Sběratelské album" na to kliknete a hotovo. Celkem můžete získat neuvěřitelných 1700 nálepek příšer, potvor, talismanů (prazvlášení věci v pravém dolním slotu) a také věcí pro různé třídy povolání.


Tyto nálepky získáváte automaticky poté co porazíte bosse v podzemí , zabijete potvoru a oblečete kus vybavení. Také za každý souboj v Arémě, který sami vyvoláte a samozřejmě vyhrajete :-) Automaticky se Vám uloží každý obrázek z výstroje protihráče, který ještě ve Sběratelském albu nemáte Z tohoto vyplývá, že hráči kteří dosáhly vysokých lvlů mohou své přebytky zlatých investovat do koupě věcí nenáležících její třídě jen proto, aby mohli získat další nálepku. Skvělé, nemyslíte?

A teď pozor! Pokud někoho porazíte v aréně, jeho věci se vám také přidají do vašeho alba!

Aby jste sesbírali všechny obrázky předmětů a měli tím co největší bonus k získávání zkušeností, je nutné útočit na VŠECHNY úrovně, tedy i zpětně na hráče s úrovní 1, 10, 25 atd, ne pouze na silnější nebo stejně silné. Je to logické: každý blok zkušeností dostáváte jiné a lepší vybavení a prak co jste jako průzkumník měli na úrovni 15 již nikdy více později ve hře nezískáte. Tedy opravdu musíme útočit i na slabší hráče a od nich posbírat obrázky také.

Někdo si řekne:" Proč mám k sakru utrácet peníze za nějaké samolepky nebo zbytečně útočit i na slabší jenom pro sbírání obrázků?".Jednoduché! Obrázky zvyšují totíž počet zkušeností získaných z úkolů! Např.: Máte již nasbíráno 20% z celkového počtu samolepek. Za těchto 20% budete dostávat o 20% více zkušeností z úkolů. No a je jasné že pokaždé a z každého úkolu v Hospodě ... už napořád. Maximální počet je samozřejmě 100%.

A tohle se už vyplatí !!!

Držíme palce a otevírá to další možnosti k soutěžení :-)

 

PS: Klidně se rozepiště, kdo a co zajívavého už získal.

Album

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

CulinkaH
před 5 roky

maxidabel - úroveň 59 - průzkumník

Průzkumnický luk hořícího dražé, hořící pekelné rukavice, bederní ochrana krále barbarů, blyštivý amulet gamlerů.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha